TÄVLING: Vinn stort Lego-paket

Mina barn älskar att bygga med Lego. Deras kompisar likaså och självklart även jag och Mattias. Det är en leksak som verkligen står sig från år till år, Lego är tidlöst. Jag lekte också med Lego som liten. Att bygga och skapa, både på fri hand och enligt beskrivning är roligt, utmanande och kreativt.

Nu till jul står självklart ett eller flera paket Lego högt upp på sonens önskelista. Filippa hade gärna också önskat sig det men nu behöver hon en ny mobil bättre. Vi får väl se vad tomten kommer med!!!

StarwarsTechnic

Nu kommer här årets bästa tävling, exklusivt för er mina läsare!!! Jag har fått äran att tävla ut inte mindre än två stora paket Lego. Det ena paketet är LEGO Star Wars The Ghost (75053) till ett värde av 1 099 kr. Det andra paketet är LEGO Technic Hotrod (42022) till ett värde av 349 kr.

Allt du behöver göra för att vinna är att i en kommentar till detta inlägg tala om hur gammal man ska vara för att få vara med i kundklubben LEGO Club, motivera varför just du ska vinna ett Lego-paket och vilket av de två du vill vinna samt vem du eventuellt vill ge paketet till. Vill du får du gärna dela tävlingen på Facebook eller på din egen blogg (inget krav). Glöm inte att ange din email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!! Tävlingen avslutas onsdag 3 december 20:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

44 svar

 1. Jessica Falk skriver:

  Svar: 4-11 år
  Jag vill vinna Star Warspaketet till min snart 6-åring. Han är tokig i både Star Wars och Lego och detta skulle passa perfekt!
  Kram

 2. Helena B skriver:

  För att vara med i LEGO Club gäller åldern 4-12 år. Hoppas sååå mycket på Lego Star Wars till min snart 9 åriga son. Han älskar att bygga med Lego och denna skulle bli den perfekta presenten. Ja han skulle bli tokglad och inte tro det var sant. Glädje Deluxe.

  /Helena

 3. 4-11 år. Jag skulle vilja vinna detta till min svägerska Legotokiga son. Det är det enda han önskar sig i julklapp. Inget annat är accepterat 🙂
  Star wars skulle vara grymt att vinna, men blir lika glad för Technic

  kram

 4. Carolina skriver:

  Svar: 4-11 år
  Jag håller tummarna att få möjligheten att ge sonen ett paket med något han verkligen önskar sig, han skulle bli lika glad för vilket som av paketen men han förtjänar verkligen en extra fin julklapp efter allt jobb han lagt ner första terminen i 1:an efter ett tuff år i 0:an. 🙂

 5. Jeanette skriver:

  Svar: Man ska vara 4 år.

  Jag vill gärna vinna Star Wars paketet. Vi väntar en liten i januari så det skulle bli en present till den som den kan få leka med när den har blivit lite större – men det blir även en delad present till litens pappa då min sambo är galen i både Star Wars och Lego. Han har ett annat skepp idag som har är väldigt förtjust i. Så frågan är om liten eller sambon skulle bli gladast över denna vinst.

 6. Jeanette skriver:

  Ps. Vet inte om jag behövde tala om att man ska vara mellan 4-11 år för att vara medelm i klubben. Jag skrev bara att man skulle vara 4 år. Ds.

 7. Sanna skriver:

  Svar: Man ska vara i mellan 4-12 år för att få vara med i LEGO Club.

  Jag skulle super gärna vilja vinna LEGO Star Wars The Ghost (75053) till min lillebror Kalle. Han har pratat mycket om just den, men ekonomin som ensamstående gör att man inte har mycket pengar att skämma bort varken sina egna barn eller ens andra nära och kära även fast man gärna önskar. Så detta julklapp skulle betyda mycket för både mig och brorsan då jag skulle bli lycklig utav att få se honom få de han önskar sig allra mest.

  Kram Sanna

 8. Amanda skriver:

  LEGO Club är en helt GRATIS klubb för LEGO fans mellan 4 och 11 år.
  Jag skulle vilja vinna lego star wars paketet till min äldsta bonus. Han har två intressen – spel och LEGO. Detta vore en perfekt julklapp till honom och något jag själv tyvärr inte skulle ha råd att köpa då jag också har tre andra att handla julklappar och födelsedagspresenter till. Hoppas på tur!
  Ps. Både han och jag har ätit vår spenat var dag. 😉

  Delar såklart på facebook också.

 9. Alexandra skriver:

  man behöver vara mellan 4-12 år för att vara med i kundklubben LEGO Club.

  jag frågade min femåriga dotter vilken hon gillar best och hon svarade LEGO Technic Hotrod. Jag frågade sedan varför hon gillade den bäst och fick det klocka svaret att hon inte vill ha Lego som man skjuter med och krigar med för det är inte bra, sen är bilen väldigt cool.
  Så dotterns kloka svar blir min motivering 🙂

 10. Erika M skriver:

  LEGO Club är en helt GRATIS klubb för LEGO fans mellan 4 och 11 år dessutom får man GRATIS tidning som skickas hem till dig fem gånger per år kanon! Det skulle sitta bra med att vinna Star Wars lego åt min 7-åriga pöjk som verkligen är en mästerbyggare på lego. Han har inget lego Star Wars så det skulle uppskattas till tusen om tomten kom med en lego Star Wars julklapp i år.

 11. Frida Elmgren skriver:

  Hej hej!

  Lego Club är för medlemmar mellan 4-11 år
  Min brorson han är hela 5 år och
  blir otroligt glad om han Starwars får.
  Han är helt tokig i allt som har med Starwars att göra,
  så om jag vinner detta kommer jag garanterat få höra;
  Tack snälla faster för det här,
  jag är säker på att det kommer förgylla hans atmosfär 🙂

  Önskar dig en toppen vecka!
  Hälsningar Frida

 12. Aini Blomkvist skriver:

  Svar: 4 och 11 år
  Jag skulle vilja vinna LEGO Star Wars The Ghost till min son som är 12 år och alltid varit en LEGO fantast. Har ärvde sina första LEGO bitarna av sina bröder och sen dess har mängden mångdubblats. Så nu hoppas jag på turen att den skulle hamna hit så Tim blir världens lyckligast på jul afton.

 13. Marie Söderberg skriver:

  LEGO klubb är för LEGO fans mellan 4 och 11 år.

  Jag önskar vinna LEGO Star Wars till min son som älskar Star wars. En perfekt julklapp att sitta och pilla med i väntan på att Tomten ska komma.

 14. Lina skriver:

  Åh vilken drömvinst 🙂 Min son har pekat ut varenda lego paket nästan på Ica Maxi förutom Lego Friends….när jag föreslår det så säger han bara nej, fast jag tycker Lego Friends är gulligt. Högst upp står såklart LEGO Star Wars, han e bara 4,5 år men älskar lego och duktig på det 🙂 Skulle gärna vilja vinna Star Wars The Ghost till julklapp åt honom. Hoppas 🙂
  Kram Lina

 15. Martin skriver:

  Hej:)

  Svaret är mellan 4-11 år.
  Jag skulle gärna ge mitt syskonbarn som är 5, lego Star Wars Ghost
  då han älskar lego och är tokig i det, men han gillar bilar med så
  Technic Hotrod skulle inte heller bli helt fel:)

  kram

 16. Svar: Man måste vara 4 år för att vara med (4-11 enligt svensk sida men 4-12 på engelsk sida)

  Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/11/28/lego-312/

  Min stora kille (7år) älskar lego och är riktigt duktig på att bygga ihop det helt själv. Han skulle älska Star Wars legot.

 17. Malin skriver:

  Man skall vara 4 år, jag visade det för min dotter som är 4 år och hon väljer starwars , hon ville väldigt gärna vinna det att ge till storebror , 6 år, för ”han är den bästa storebror i världen ” och ” jag vill ge honom det”, jag och lillasyster håller tummarna!

 18. Amanda skriver:

  Svar: 4-11 år

  Jag skulle gett den i julklapp till min systerson! Han skulle nog tycka om LEGO Technic Hotrod då han är biltokig!

 19. Christina Frisberg skriver:

  SVAR: 4-11 år.
  Jag vill självklart vara med i den härliga utlottningen av lego, min lilla älskling Elliot 6 år nåja 6 1/2 är jag tvungen att skriva säger han, och att han tappat en tand igen så tandfen kom med guldpeng!! hihihi 🙂
  Nåja han älskar att sitta och bygga med lego i timmar och jag får gärna vara med och faktiskt tycker jag fortfarande att det är kul.
  Håller tummar och tår för att kunna slå in ett fint lego i julklapp till denna lilla tandlösa trollunge!! 🙂
  sänder kramar till alla som vill ha, och törs ta emot och de som behöver!! 🙂

 20. Carola L skriver:

  Svar: 4-11 år

  Jag vill vara med eftersom vi har en LEGOgalen 9-åring här hemma. Technic står som nummer ett, men StarWars är ju inte heller fel!

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2014/november/lego-3.html

 21. Svar: 4-11år

  Detta skulle bli en julklapp till en grabb i släkten, skulle bli väldigt uppskattat, jag älskade själv lego som liten, jag och mina bröder kunde leka dag ut och dag in med vårat. Jag tror inte det spelar någon roll vilken låda han får, han älskar både bilar och star wars så vilken som blir nog uppskattad, själv tyckte jag bilen såg roligast ut 😉

 22. Laila skriver:

  4-11.
  båda skulle passa bonuskusinerna i julklapp, lego tokiga båda två. men starwars önskas i första hand.

 23. Mirjam skriver:

  Svar: Man behöver vara 4 till 11 år.
  Jag skulle vilja ha LEGO Star Wars The Ghost om jag vann. Det vore en perfekt julklapp till min lillebror! Tycker att han sitter alldeles för mycket med mobilen, detta skulle helt klart få honom att ägna sig mindre åt det! Dessutom älskar han både Lego och Star Wars, kan inte bli så mycket bättre. 🙂

 24. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Man ska vara mellan 4-11 år.
  Jag skulle vilja vinna Lego technic hotrod. Det skulle jag ge till min systerson. Han älskar sånt! Han är 9 år 🙂
  Med det skulle kanske hans systrar vilja vara med och leka också, vilket dom annars ofta vägrar.
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin första advent!
  Mvh Malin

 25. Marie L Olsson skriver:

  4-11 år är svaret!

  Delad glädje är dubbel glädje!
  Jag och sonen önskar oss LEGO STAR WARS, vi älskar nämligen att sitta vid köksbordet och bygga lego tillsammans 🙂

 26. Eva Flood skriver:

  Svarar 4-11 år i Lego klubben.
  Hoppas på Lego Star Wars till Vincent 6 år.
  Gillar delar på FB Eva Flood

 27. Tina Carlström skriver:

  Svaret är 4-11 år.
  Jag skulle så gärna vilja vinna Star Wars the ghost till min systerson som snart fyller år. Han är tokig i både lego och Star wars. När han tränade bort blöjan som liten sa han till mig: Jag har Star wars kalsonger 😀 Mosters lilla goding. Så mallig han var då. Nu är han lite större, 10 år, och han hade älskat denna som födelsedagspresent.
  Jag delar på FB, Tina Carlström.

 28. Desirée skriver:

  Svar: 4-11 år
  Jag vill vinna Star Warspaketet till min underbara brorsson som varit mycket sjuk under det senaste halvåret han älskar star wars och skulle bli överlycklig över detta. och bara att få se leendet på hans läppar gör hela mig glad och vore den bästa julklappen

 29. Åsa skriver:

  Svar: Man ska vara 4-11år

  Har jag turen att vinna vill jag ha star wars, det blir min kompis son som blir den lycklige. Lego är kreativt och det gillar jag!

 30. Mia Söderström skriver:

  Hej!

  Svaret är att man måste vara 4 år för att vara med i Lego Club.
  Jag skulle vilja vinna Lego Star Wars, och detta skulle jag ge till mina båda söner! Vilken perfekt julklapp!

 31. Annica L skriver:

  Technic skulle sonen älska och skulle vara något sonen och maken kunde pyssla med i mellandagarna tillsammans.

 32. Johanna Th skriver:

  Hej! Svaret är 4-11 år.

  Om jag vann skulle jag vilja ge Star Wars legot till mina systerdöttrar som är 6 och 9. De skulle bli överlyckliga då de älskar star wars! 🙂 mvh Johanna

 33. Anna-Carin W skriver:

  Hej!
  4-11 år ska man vara.
  Önskar Lego technic hot rod som barnen kunde bygga ihop tillsammans – det skiljer nästan fem år mellan dom men lego bygger de gärna tillsammans och dottern älskar bilar och sonen att bygga ihop lite mer tekniska grejor! Håller tummarna!

 34. Mats skriver:

  Svar: 4-11 år
  Det skulle vara grymt att få bygga Technic lego tillsammans med min son. Det går faktiskt att lära sig en hel del om hur en bil fungerar av dessa satser, hoppas bara det inte är att ”skjuta över målet”…

 35. Linda skriver:

  Vill gärna vara med och tävla och svaret är 4-11 år. Jag hoppas på turen att vinna Star Wars legot till min Filip. Han är överaktiv men när får ett lego bygge så sitter han i timmar och bygger för att sen leka med det han åstakommit. Han älskar nya utmaningar så det vore helt fantastiskt att få överraska honom med denna 🙂

  Tipsar om tävlingen här
  http://familjengranberg.blogg.se/2014/december/vinn-lego-2.html

  Håller tummarna och hoppas på en massa tur 🙂
  Kram Linda

 36. Annica L skriver:

  Glömde svara på frågan:

  4 år

  Technic skulle jag vilja vinna till min legoglade son, att bygga med sin far.

 37. Lotta m nio skriver:

  Hej!
  Svaret är 4-11 år =)
  Jag skulle så gärna vilja vinna till min ena son, Albin. Han älskar Lego, precis som sina alla systrar, men eftersom det mesta Legot hemma hos är Lego-friends så önskar han sig något mer tufft av Tomten.

  😉

 38. Jessica Olofsson skriver:

  Svar 4-11 år
  Jag skulle vilja vinna technik Lego bilen. Den skulle verkligen uppskattas av sonen och en riktigt fin julklapp skulle det vara. Han gillar att bygga och bygga om så Lego är alltid populärt.

 39. Angelica skriver:

  Svaret är 4-11 år

  Skulle gärna vilja vinna Star Wars till min fantastiska son <3
  Han kollar alltid in dessa serier på leksaksaffären så om han fick detta i julklapp så vet jag att han skulle bli överlycklig och vad är inte roligast och det bästa man vet än att göra sina barn glada <3

 40. Fröken M skriver:

  Alla mellan 4 och 11 år får vara med i legoklubben !

  WooW !! Vilken tävling och rena rama DRÖMVINSTEN om man frågar Viggo !

  Hemma hos oss är lego nämligen det ( hör och häpna ) ENDA som står på önskelista till tomten i år, och just dessa små klossar kan hålla hela familjen sysselsatt i timmar !
  Vi bygger både färdiga ”modeller” och egna mästerverk
  och det vore så himla kul att få överraska med en riktigt cool byggsats till jul !
  När det gäller vilken av lådorna vi skulle vilja ha så kan jag däremot inte välja.
  Båda skulle göra oss GALET glada 🙂

  Kram

  ps, delar på FB ! ( Michaela Ambjörnsson )

 41. Lina skriver:

  Glömde ju svaret på frågan sorry!!! 4-11 år 😉 håller tummarna!

 42. Linda KW skriver:

  4-11 år gäller. Då vi har både födelsedagar och jul framför oss vore det perfekt med lite Lego i paketen till blivande 9-åringen. Både Star Wars och Technic går hem – lego är ju lego och så kul att bygga med. En utmaning stundtals!

 43. Charlotte skriver:

  Svar: 4-11år

  Min son sa igår att han önskade sig Lego, han har inget Lego och har aldrig visat intresse för det trots att jag verkligen försökt få han intresserad av det då Lego är sjukt bra och utvecklande lek! Nu önskade han sig det och att vinna det vore ju toppen!
  Då det är första legolådan tror jag det mindre skulle passa bäst 🙂

  Kram!
  (Delat på FB och IG, @charlotteak82)

 44. Lukas N skriver:

  SVAR: 4-11 år

  Min bror (9 år) är ett jättestort Star Wars Rebels fan, det är det ända han har tittat på den senaste tiden. När han fick reda på att The Ghost skeppet fanns i Lego blev han galen och skrev upp den direkt på önskelistan. Han har kämpat väldigt hårt i skolan i år och jag tycker han förtjänar en liten belöning från mig (brorsan, och inte från föräldrarna). Det hade varit trevligt ifall han såg att han fått den från mig (eftersom jag aldrig har råd att köpa honom något stort som mina föräldrar) och inte från mina föräldrar.

  PS. Jag vill vinna Lego Star Wars 75053 The Ghost (Ifall det inte märktes nog där uppe 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *