Tävlingar 2010 – hur många orkar man?

Ett av mina träningsmål för 2010 är som jag skrivit förut att genomföra tjejklassikern. I denna ingår Tjejvasan 27 feb, Tjejvättern 12 juni, Vansbro tjejsim 10 juli, Lidingö tjejlopp 26 sep. Dessutom är jag redan anmäld till Tjejmilen 5 sep (anmälde mig och betalade på plats då jag sprang Tjejmilen 2009).

På jobbet har vi laganmälan till Midnattsloppet och den går av stapeln 14 aug. För att komma i en för mig bra startgrupp, börjar det bli dags att anmäla sig till det. Dessutom så är Midnattsloppet KM i löpning på jobbet (jag har där en titel att försvara, jag kan nämligen kalla mig klubbmästare på den kvinnliga sidan då jag var snabbaste tjej 2009).

Det finns dessutom andra spännande (löpar)tävlingar som skulle vara kul, som Vårruset, Blodomloppet etc.

Frågan är, hur många lopp orkar jag med?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *