Tillbaka i full mundering

Jag är ett stort fan av Miss Dee-smyckena. Jag har flera favoriter som jag använder nästan dagligen. Det har varit ganska tyst från Miss Dee/Nordic Brand Collection AB på sistone. Företaget har gått igenom en stor omorganisation men är nu tillbaka igen i full mundering! De har fått en ny designer Anna Hellgren och hon har skapat tre helt nya kollektioner som kommer att komma till hösten 2013.

För att fira våren har jag fått hem två fina smycken från Miss Dee. Dels armbandet MIST med pastellfärgade stenar i kontrast mot svart makramé och en silverkedja, dels örhänget ATTILA med hjärtat som är Miss Dee. Visst är de snygga?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh va kul att dom är tillbaka på banan !
    jag trode faktiskt att dom hade lagt ner helt ?!
    Ha en skön helg !! kram

  2. dianasdrömmar skriver:

    Fina smycken kramis Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.