Tomatplanta från Heinz

Den enda ketchupen som fungerar här hemma är, som jag skrivit förut, Heinz tomatketchup. Den gillar vi hela familjen och vi har den till korv, pasta, köttfärssås, pyttipanna, hamburgare etc.

Heinz odlar sina egna tomater uppdrivna från frön speciellt framtagna för att producera ketchup. I år kommer den första skörden att uppmärksammas lite extra, och med anledning av detta fick jag en fantastisk grön överraskning med bud hem till mig idag. Min alldeles egna tomatplanta! En tomat är till och med på väg fram. Jag kommer placera plantan bredvid min grönsaksodling på tomten. Tänk, nu har jag snart ett komplett grönsaksland!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *