Utvärdering av produkter från NutraVendo

Jag har nu under drygt en månad testat Clearly Gone, dvs en serie hudvårdsprodukter som består av en cleanser, cleanser cloth och en moisturizer, från NutraVendo. Jag gillar verkligen konceptet med att jag vet vad jag köper/använder och att det är helt ekologiskt. Rengöringsoljan och rengöringsduken tycker jag fungerar jättebra. Tar bort smink och gör rent huden på ett enkelt och effektivt sätt. Hudkrämen passade mig inte alls. Man blir alldeles oljig i ansiktet av den. Visst går det att torka bort överskottsolja, men det känns som ett steg för mycket tycker jag. Sammanfattningsvis får hela serien det totala betyget godkänt men är inget jag kommer att fortsätta köpa.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Christina skriver:

    Jag gillade också deras produkter. Men den bästa är deras B5-kapslar mot fet hy och acne! Min tonårsson har nästan inga finnar alls längre och jag, som lidit av fet panna, slipper ha stripig lugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *