Lofsans nyttiga och goda Poké Bowl

Lofsan gästspelar på menyn mellan 20 feb och 20 mars.

Lofsan gästspelar på menyn mellan 20 feb och 20 mars.

En sak är säker. Är ni i närheten av Stockholm måste ni bege er till Hawaii Poké i Gallerian och njuta av Lofsan nyttiga och goda poké bowl Lofsans Power Bowl. Som jag berättade tidigare är Lovisas gästspel på menyn en del av Gallerians satsning på hälsa och träning inför sportlovet v.9. På lördag kommer Lovisa vara på plats i Gallerian, bjuda på bowls, ge träningstips och signera sin senaste bok. Vi ska ha släktkalas för Gustaf på lördag så jag har tyvärr inte vägarna förbi. Istället begav jag mig till Gallerian idag för att testa denna spännande bowl.

Skålarna görs på beställning.

Skålarna görs på beställning.

Lofsans Power Bowl innehåller sallad, quinoa, lax marinerad i sesamolja, chili och ingefära, rödbeta, edamamebönor, picklad morot, fetaost, wasabi-aioli och rostade sesamfrön. Skålarna görs på beställning så är det något man inte gillar eller tål kan dessa självklart bytas ut och ingredienser läggas till. Jag testade en Lofsans original.

Lofsans nyttiga och goda Poké Bowl

Lofsans nyttiga och goda Poké Bowl

En fröjd både för öga och gom!

En fröjd både för öga och gom!

Jag överdriver inte, en riktig matupplevelse! Så fräscht, mättande och nyttigt. Jag älskar blandningen av färger och konsistenser. Lena, mjuka smaker i kombination med sting av hetta. Magiskt gott!

Power Bowls även till middag!

Power Bowls även till middag!

Jag köpte med mig ett par Power Bowls hem till kvällsmiddag. En till mig och en som barnen fick dela på (Mattias var inte hemma). Gustaf gillar inte quinoa så i barnens bowl ersatte jag detta mot ris. Dessutom gillar han inte grönsaker så dessa tog jag bort. Filippa är inte kinkig utan äter allt. Ni som har sett min Instastories vet redan vad barnen tyckte. De älskade maten och njöt av varenda tugga. En riktigt hit med andra ord!

Lofsans Power Bowl kommer finnas på menyn hos Hawaii Poké i Gallerian mellan 20 februari och 20 mars. Missa inte!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *