Vinnare adventskalendern 2 december

Adventskalender 2 december

Adventskalender 2 december

Nu är det dags att presentera vinnare i adventskalendern 2 december. I denna lucka stod Svensk fågel för priset som var en låda innehållandes presentcheckar på kyckling från svenska bönder samt annat trevligt som kan tänkas behövas för att laga kyckling, allt till ett värde av ca 500 kr! Den lyckliga vinnaren är Björn Lindwall. 

Stort GRATTIS. Vinnaren är kontaktad via mail.

Glöm inte att fortsätta följa med på bloggen. Det kommer många fler chanser att vinna riktigt fina priser till ett värde av tusentals kronor! Faktum är att ytterligare ett likadant kycklingkit kommer att tävlas ut här så missa inte lucköppningen varje dag. Just nu är lucka 3, lucka 4 och lucka 5 öppna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *