Vinnare av en kartong ostbågar från Estrella

Oj, vad många ni var som ville vinna en hel kartong ostbågar från Estrella! Alla har skrivit så bra motiveringar och kunde jag skulle jag ge alla en varsin kartong… Men den lyckliga vinnaren är Lina. Hon vinner med följande motivering ”Jag vill vinna för både min son och jag älskar ostbågar. Mycket fredags- och lördagsmys behövs då mamman är borta så mycket”.  Stort GRATTIS till dig! Vinnaren är kontaktad via mail.

Ni andra glömmer väl inte att ni fortfarande har chansen att vinna en hel låda chips från Estrella? Själv gillar jag de nya chipsen mer än ostbågarna så se till att vara med och tävla!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *