Vinnare av klockor från KooKoo

Tävlingen om barnklockor från KooKoo är nu avslutad och jag har utsett tre lyckliga vinnare. Jag fick in många bra motiveringar och det var som vanligt svårt att utse vinnare.

Jag hade tre klockor att lotta ut. Vinnare av KidsZoo med orange ram är Jessica Hellström med följande motivering: ”Min son tycker det är så roligt med djur och hur de låter, kan tänka mig att jag som förälder lär tröttna på lätena från klockan efter ett tag, men det är det värt . Min son kommer älska den!” Grattis Jessica, hoppas du står ut med lätena!

Vinnare av KidsZoo med träram är Emelie S: ”Jag bara älskar dessa klockor. Man behöver väl inte vara barn för att vinna? Jag är då väldigt barnslig själv, men klart skulle barnen här få stor glädje och användning för denna underbara klocka också!” Självklart får du en klocka till dig själv. Misstänker dock att dina barn blir rätt avundsjuka!

Vinnare av KidsWorld med träram är Madeleine Andersson: ”Tänkte faktiskt ta med den till mitt arbete på en avd där de ligger sjuka barn. Ett av rummen kan behövas piffas upp med denna klocka som man blir glad av. Sen tror jag alla barn oavsett de kan klockan eller inte kommer tycka om den för vilka barn gillar inte djur. Sen kan de fungera som en avledare i olika jobbiga moment för barnen med de fina bilderna. Föräldrarna får i sin tur oxå Veta vad tiden är.” Vilken bra idé, hoppas klockan gör succé!

Stort GRATTIS till er alla! Ni är kontaktade via mail.

Ni som inte hade turen med er – häng inte läpp! Det kommer snart en ny tävling ni INTE vill missa här på min blogg. Bara att hänga med så ni inte missar något!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *