Sommarlista

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Marie Johansson skriver:

    Det ser ut som du har en bra plan inför semestern! Vad duktig du är på att planera på vad ni ska göra, ha med er och dessutom vad ni ska äta 😊👍🏻 Jag o min familj åka mot kusten nästa vecka, bo i stuga. Först i Varberg och i Tanumstrand. Nu bor jag bara att värmen kommer tillbaka ☀️☀️☀️ Ha en riktigt skön semester!

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Hihi! Planering är faktiskt min bästa sida. Andra säger att jag har kontrollbehov, men äsch, själv väljer jag att se det från den positiva sidan som en bra egenskap 🙂 Din semester låter riktigt mysig! Ha en skön semester du med och glöm inte att sticka in näsan på bloggen då och då och se efter livstecken 🙂 ! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *