Snabbt styrkepass

Idag har Gustafs dagis varit stängt. Jag har därför haft båda barnen hemma och även en kompis till Gustaf har varit med oss hela dagen. Vi har haft en helt underbar dag med fullt ös från kl 9 till kvart över 3. Inga sura eller ledsna miner och inget som helst bråk på hela dagen. Helt fantastiskt (och otroligt)! Barnen började med att leka rövare här hemma. Sen åkte vi till ett lekland där det var fullt ös i timmarna två. Självklart gjorde vi flera dricka- och fikapauser för att orka med. Sen åkte vi vidare till Ikea för smaskig lunch (köttfärssås och pasta resp köttbullar och pasta, grönsaker, glassar, gott fika, godis, cola light) och fortsatt lek någon timme. Nu sitter barnen utslagna i soffan och kollar på film.

Vad gäller träning brukar jag alltid träna styrka på måndagar och då styrka har högsta träningsprioritet för mig ville jag inte hoppa över dagens pass. Jag fick därför pressa in det i dagens tajta schema så tidigt jag kunde i morse. Mattias ville iväg till jobbet så snabbt som möjligt. Gymmet öppnade kl 7 så kvart över 7 var jag ombytt och klar och körde snabbt igenom mitt pass jag fått så att jag var klar till kl 8. Lite jäktigt blev det men ibland får träningen stå tillbaka för annat som är viktigare. Tråkigast var att jag inte hann basta men det får jag försöka ta igen senare i veckan.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *