En skål svensk sommar

En skål svensk sommar

En skål svensk sommar

Älskar känslan av att kunna gå ut på egna tomten, plocka grönsaker och frukt. Jag vill inte direkt påstå att jag har gröna fingrar (skulle säga tvärtom) men skörden av sallad blev enorm i år. Så enorm att jag inte ens hann plocka av allt innan den började bli dålig. Det allra bästa är dock att plocka en skål svensk sommar. Självklart syftar jag då på jordgubbar. Solvarma jordgubbar är verkligen sommar för mig. Jag har till och med bestämt att nästa år struntar jag i grönsaker och planterar jordgubbar i alla tre pallkragar. Hittills har jag bara haft det i en pallkrage. Så får det bli!

Odla jordgubbar i pallkrage

Odla jordgubbar i pallkrage

Nu ska vi njuta av sommarens andra skörd av de röda, söta, goda bären. Kanske blir det jordgubbar och glass eller varför inte jordgubbar och grädde. Vad man än väljer kan det inte bli fel! Nyttigt är det också (tar man glass och/eller grädde blir det kanske mer nyttigt för själen). Inte fel någonstans!

Hur njuter du helst av de röda, goda, söta jordgubbarna?

Hur njuter du helst av de röda, goda, söta jordgubbarna?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *