Genrep inför semestern

Genrep inför semestern

Genrep inför semestern

Snart, snart, snart går jag på semester! Ska bli så skönt! Det är verkligen, och då vill jag trycka på verkligen, mycket jobb kvar innan vi kan lätta ankare och ge oss iväg. Både på våra jobb och med förberedelser inför resan. Mattias gör nödvändiga förbättringar på båten, jag planerar och förbereder mat som ska med. I helgen var det ett genrep inför semestern då vi gav oss iväg på en mysig övernattning på klubbholme Askskären. Vi ville inventera förråden av torrvaror/mat, tillbehör och tampar samt se om allt tekniskt fungerade ombord. Visade sig vara tur att allt gicks igenom. Finns som sagt en hel del som måste göras denna vecka.

Det börjar bli trångt om utrymmet av alla som vill njuta av Askskären.

Det börjar bli trångt om utrymmet av alla som vill njuta av Askskären.

Sola, läsa, vila!

Sola, läsa, vila!

Vår nya gasolgrill.

Vår nya gasolgrill.

I övrigt var det en underbar varm och skön helg med sol, bad, umgänge och grill. Nu finns det en ordnad grillplats på Askskären och kolgrillning är därmed tillåten, men vi har köpt en gasolgrill som premiärtestades. Man vet ju aldrig hur länge grillningsförbudet kommer gälla i skog och mark och med denna blir grillning tillåten. I alla fall enligt nuvarande regler. Fungerade riktigt bra!

SUParen ute på en tur.

SUParen ute på en tur.

Soffhäng!

Soffhäng!

Magisk solnedgång.

Magisk solnedgång.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.