45 minuter Boss

Som ni vet vid det här laget kollar jag mycket på olika tv-serier. Främst amerikanska, men även brittiska, danska och svenska. De danska har aldrig gjort mig besviken. Just nu kollar på på Dicte som sänds på tv4.

I början på januari fick jag hem första säsongen av den Golden Globe-belönade amerikanska tv-serien Boss.

Boss handlar om borgmästaren Tom Kane. Han är Chicagos borgmästare och han regerar med en järnhand. Bedrägeri, skandaler och svek är vardagsmat i Kanes Chicago men så länge han får jobbet gjort tittar befolkningen åt andra hållet. Men Kane döljer en hemlighet, en hjärnsjukdom som håller på att ta allt ifrån honom. Nu måste Tom Kane slåss på alla fronter då han inte längre kan lita på vare sig sitt minne, sin närmaste personal eller ens sig själv.

Nu har jag och Mattias sett klart hela första säsongen. Mattias har tyckt att den har hållit hög klass rakt igenom. Själv tycker jag att den började ganska segt men tog sig mer och mer mot slutet. Nu efter sista avsnittet bara längtar vi efter att nästa säsong ska komma ut på dvd/bluray. Det är så spännande och man vill veta hur det ska gå. S0m sig bör slutade ju sista avsnittet med en ordentlig cliff-hanger… Har ni ännu inte sett denna serie och vill ha 450 minuters underhållning så rekommenderar jag er att se den!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Malin skriver:

    Den har jag inte hört talas om tidigare så den kanske man skulle spana in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *