Bedragaren

Hoppas ni alla har haft en skön och varm vårsöndag. Vädret här i Stockholm har varit toppen – sol och ca 15 grader! Min söndag avslutades med hämtpizza från Pizza Hut, lite äppelpaj och godis och en bra film i tv-soffan. Vi streamade filmen Bedragaren via Film2Home. Mycket smidigt att välja film och betala, utmärkt kvalitet på filmen och framför allt en mycket bra film. I huvudrollerna ser vi bland annat Richard Gere och Susan Sarandon.

Den mäktige finansmannen Robert Millers välarrangerade liv är på väg att rämna. För att driva upp värdet på sitt bolag inför en försäljning har han i hemlighet investerat pengar, men hans anställda dotter fattar snart misstankar. Snaran dras åt ytterligare när Robert smiter från en bilolycka där hans älskarinna omkommer. Robert lyckas parera både dotterns och polisens anklagelser men ställs snart inför ett oväntat hinder.

Bra skådespelare, bra och tät handling. En perfekt söndagsfilm. Den får en stark 3a av mig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. ZZ-Top skriver:

    Bedragaren var superbra tycker jag! Alltså… Kanske inte Titanic-klass men värd att se. Och det var första gången jag streamade också. Funkade bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *