Adventskalendern 15 december

Så har ytterligare en dag gått i december och det är dags att öppna en ny lucka i adventskalendern, adventskalendern 15 december. Bakom denna lucka gömmer sig ett kit med Imedeen Hair & Nails. Perfekt för oss som vill ha glänsande hår och vackra naglar. Jag äter dessa tabletter dagligen och tycker att jag framför allt märker stor skillnad på håret som mår riktigt bra och växer så det knakar.

Adventskalender 15 december

Vinst i adventskalendern 15 december

Nu har två (2) av er chansen att vinna ett varsitt kit med Imedeen Hair & Nails. Kittet innehåller förutom en förpackning Imedeen som räcker för två månaders förbrukning även en nagelfil i glas och ett doftljus. Vinstens värde är ca 350 kronor/styck. För att ha chans att vinna vill jag att du i en kommentar till detta inlägg svarar på frågan vem som är Imedeens nya ansikte utåt i reklamen. Du ska i kommentaren också motivera varför just du ska vinna ett Imedeen-kit. Dela gärna detta inlägg på din Facebook-sida, Instagram (tagga @jessicasundberg72) eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med torsdag 17 december kl 23:59. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

27 svar

 1. Ewelina skriver:

  Christy Turlington Burns är nya ansiktet utåt!:)
  Jag vill vinna denna tävling för att jag tränar alla dagar i veckan och då duschar jag också ganska mycket. Då blir mitt hår ganska frissigt och slitet. Därför vill jag vinna detta för att ta hand om mitt hår lite bättre!:)

 2. Susann Lyckborg skriver:

  Christy Turlington Burns är det nya ansiktet

  Gick in i väggen i våras, var riktigt sjuk.
  Nu är jag på väg tillbaka sakta, sakta. Pluggar heltid och har tre barn.
  Men håret ! Och naglarna… Där syns det på mig att jag är sliten. Har tappat en hel del hår sen i våras och det tär på självförtroendet… Hoppas att få vinna och få lite boost som mitt hår och mina naglar behöver <3

 3. heini skriver:

  jag har haft problem med håret och naglar lite längre tid nu och detta paket skulle säkert hjälpa mig att få tillbaks mitt fina hår och fina naglar igen.

 4. Elisabeth Sjökvist skriver:

  Christy Turlington Burns är ansiktet.

  Mitt hår har alltid varit sorgligt. Fram till 7 års ålder hade jag långt blont vackert flickhår, men jag skrek som en gris när mamma tvättade det. Så en dag tog hon mej till frisören, en HERRFRISÖR på 70-talet … ja, du förstår … Jag såg ut som en kokosnöt efter det. Efter det har jag alltid längtat efter mer och längre hår.
  Naglarna är tunna och spröda, jag antar att jag stod sist i kön när skönhetsgener delades ut.

 5. Lackert skriver:

  Känner att både hår & naglar är inne i en kass period nu så denna vinst hade vart guld värt, kanske hade hjälpt och fått liv i det igen

 6. Christy Turlington Burns är ansiktet utåt 🙂

  du skulle bara se hur mitt hår ser ut.. och mina naglar på ena handen ska vi inte ens prata om.. både hår och naglar flisar sig konstant och jag tror och hoppas på att detta kan vara en lösning och lite hjälp till att fixa mina problem.

 7. Yasmine skriver:

  1. Christy Turlington Burns

  2.
  Frisören skulle färga mitt hår men istället brände.
  Skräcken i magen värkte och vände.
  Förlorade 6 års långa hår.
  Att vänta på långt, är en plåga svår.
  Nu har jag bara 15 cm’s längd.
  Mitt hjärta för frisörer är evigt stängd.
  Gör vad som helst för en lång kalufs.
  Nu är det bara ett pojkaktigt rufs… 🙁

 8. Ann-Kristin B skriver:

  Christy Turlington Burns

  Mitt hår är risigt, växer långsamt och vill aldrig som jag vill. Hade velat låta det växa men det har det inte kvaliteten till som det är ju nu. Därför vill jag vinna och prova. Det är kanske Imedeen som behövs?

 9. felicia kyrk skriver:

  Christy Turlington Burns!
  Jag vill vinna då jag suuuuuktar efter långa naglar, har aldrig haft längre än möjligtvis 0,5 cm i hela mitt liv!
  Det vore kul och se om dessa skulle ha en effekt på mina naglar som är oerhört sköra!

 10. Anna Olofsson skriver:

  Svar: Christy Turlington Burns

  Det har varit en tuff höst och jag har inte riktigt orkat ta hand om mig själv och mitt yttre i den utsträckning som jag velat. Det syns på både håret och naglarna. Skulle gärna starta det nya året på ett lite bättre sätt! Att vara snygg är ju inte allt såklart, men nog ger det mig en välbehövlig boost iaf! (:

 11. Martina skriver:

  Svar: Christy Turlington Burns

  Jag har precis fått barn och tappar hår så jag håller på att bli flint ? Skulle verkligen behöva dessa. Kramar!

 12. Eva Å. skriver:

  1. Imedeens nya ansikte utåt är Christy Turlington Burns
  2. Mitt hår är mjukt och tunt, naglarna också mjuka och tunna,
  Vill ha starka naglar om jag vinner behöver jag inte på det grunna.

 13. Johanna E skriver:

  Hej!
  Svar: Christy Turlington Burns
  Efter en ganska stressig höst börjar detta synas på naglar & hår. Jag har alltid drömt om långa och fina naglar men de går alltid av innan det hinner bli fint, och nu värre än någonsin. Kanske kan det här vara lösningen? Skulle jättegärna testa! 🙂

  Kram

 14. Amanda skriver:

  1. Svar: Christy Turlington Burns
  2. Jag kan aldrig få egna långa naglar! Detta skulle vara perfekta julklappen till mig själv!

 15. Jennifer Johansson skriver:

  Det nya ansiktet utåt är ingen mindre än Christy Turlington Burns!
  Jag skulle vilja vinna detta då jag älskar att fixa och trixa med mina naglar, och trivs bäst när de är långa. Men när de når den längden jag eftersträvar verkar de alltid en efter en brytas av och går sönder. Efter år av detta har jag börjat tröttna och tror detta kittet skulle kunna hjälpa mig att stärka mina naglar!

 16. Åse skriver:

  1. Christy Turlington Burns

  2. Håret duger kanske men naglarna, naglarna.. *suck* jag kan inte förstå varför de är så tunna och flimsiga, jag tycker jag ha testat allt.. men nu slår det mej att jag inte testat Imedeen! Jag har ju en kompis som äter det, jag har nog blockerat tanken eftersom jag inbillat mig att jag inte har råd, men egentligen, hur mycket pengar lägger jag inte på konstiga stärkande nagellack som jag inte tycker funkar på riktig. Glasfil är ju perfekt tillbehör och extra nyfis blir jag på ljuset, hur det doftar .. eller ej? Hursomhelst, julmys på burk!

 17. Maje skriver:

  1. Christy Turlington Burns
  2. När jag var 5 år hamnade jag på lasarett i en månad, jag hade aldrig varit borta hemifrån och på den tiden (mitten av 1960 talet) fick inte föräldrarna stanna. Då började jag bita på naglarna! Och trots att jag inte bitit på många många år så är mina naglar så sköra så sköra. Håret är inte heller vad det varit, så Imedeen skulle verkligen vara välkommet här hos mig:)

 18. Jenny Olsson skriver:

  Christy Turlington Burns!
  Mina naglar går alltid av och klarar inte stallarbetet! Så hoppas gärna på att få testa så jag kan få dem starkare!

 19. Lotta skriver:

  1. Christy Turlingtons Buns

  2. Jag skulle vilja vinna så jag kan fixa till mina naglar som är så spruckna. Då jag även fyller år snart 22/12 kanske jag en överraskning får.

 20. Johanna VL skriver:

  Christy Turlington Burns.

  Med ett hår som tvättas närmast varje dag pga träning, och som blivit tunnare och ramlat av massor pga amning skulle jag vinna dessa tillskott för att få ett vackert och friskt hår. Klippte av det flera dm för några månader sedan just för att det blivit skört. Vill att det ska hålla sig fint.

 21. Caroline skriver:

  1. Christy Turlington Burns
  2. Jag har länge velat testa Imedeen, men är för snål att köpa 😉

 22. Julianna Fredriksson skriver:

  1.Christy Turlington Burns

  2. Efter när jag fick min dotter för 17 år sedan har mitt hår blivit tunnare och
  man ser nästan hårbotten. Jag vet inte om dessa tabletter hjälper att få tjockare
  hår som jag en gång i tiden hade. Men chansar och hoppas att få vinna, kanske är de en hjälp på vägen.

  Mvh Julianna Fredriksson

 23. Daphne Alice skriver:

  1. Christy Turlington Burns
  2. Jag vill vinna detta åt min sambo som konstant kämpar med att håret inte vill växa som det ska. Han skulle verkligen bli överlycklig av att få detta i julklapp från mig!

 24. Sofia Karlsson skriver:

  Christy Turlington Burns!

  Jag är en sån där som tar åratal för att växa ut håret. Jag samlade i 8 år och hade ett ganska långt hår innan jag för några år sen började plugga, då blev det jobbigt att hålla koll på håret, styla, fixa.. Värst av allt var att det fastnade i ryggsäcken!! Håret klipptes kort och bättre blev det inte av stressen som kom med plugget. Håravfall och nästan totalstopp på hårväxten gjorde att jag blev med page mycket längre än jag hoppats på! Nu mår jag bättre, stressen har avtagit och jag försöker samla till ett längre hår igen. Det skulle vara jättekul att vinna dagens lucka och få en liten boost i växandet!

 25. Elisabet Andersson skriver:

  1. Christy Turlington Burns.
  2. Sparade ut mitt hår för ett tag sen och tänkte glädjas över det nya. Men min hårkvalitet är inte alls vad den varit! Gör jag en hästsvans är den jättetunn … Och stråna är torra, frissiga och liksom livlösa.
  Tänk om Imedeen kunde hjälpa?
  Delat tävlingen på Facebook. Syns här: https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12
  Håller tummarna hårt!

 26. Sophie skriver:

  Christy Turlington Burns
  När jag brände ut mig började jag tappa mitt hår,
  efter varje dusch kunde jag dra loss mitt hår och varje gång
  fyllde jag mina två händer med hår, efter det har mitt inte
  speciellt tjocka hår kunnat riktigt återhämta sig .
  Jag testar gärna Imedeen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.