Kosttillskott

Idag fick jag mitt paket med produkter från Familjeapoteket. Det innehöll ett träningsband medium, Havital Sport, Havital Q10, Liposinol och massageliniment.  

Det jag ska börja med att testa är vitaminerna Havital Sport och Havital Q10.

Havital Sport Active Lifestyle Alert är anpassat för den som är aktiv eller tränar regelbundet. Den ger ett allsidigt komplement av vitaminer, mineraler, antioxidanter.

Havital Q10+ Avtive Lifestyle Prepare är också anpassat för den som är aktiv eller tränar regelbundet. Vitamin Q10 ska öka förbränningen i kroppen och se till att det alltid finns energi lagrad för att klara av att prestera vid aktivitet.

Den multivitamin jag brukar ta är Mitt Val Sport. När jag läser om Havital och Mitt Val så verkar inte skillnaderna vara särskilt stora. Båda har samma upplägg och tänk. Det som är nytt för mig är vitaminen Q10.

Jag förväntar mig inte att märka någon större skillnad på hälsan av att byta en multivitamin mot en annan, men det är kul att testa andra märken. Sen kan man ifrågasätta behovet av att ta extra vitaminer. Jag äter väldigt allsidigt och relativt nyttigt och tror att jag får i mig de vitaminer, mineraler och antioxidanter jag behöver via kosten, men det kan inte skada att tillföra en multivitamin. Mest för att vara på säkra sidan.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *