Adventsmys

Som alla vet var första advent i söndags. Då vi kom hem i söndags morse lagom mosiga och trötta efter den långa flygresan från Thailand var det inte riktigt läge att börja plocka fram advenstljusstakar och tända trädgårdsbelysningen (vi ägnade dagen att packa upp, tvätta och koppla av framför tvn). Istället tog vi tag i detta igår kväll.

Vi har en del kvar att fixa. Något hade hänt med trädgårdsbelysningen som inte ville fungera och vi behöver komplettera belysningen inne också samt sätta upp julgardiner och pynta lite.

Måndagskvällen avslutades med en varm mugg Blossa 2011, min givetvis serverad på klassiskt vis med skållade mandlar och russin, samt hembakta lussebullar. Underbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.