Lördagen i korthet

Idag har varit en dag då vi egentligen inte har gjort något speciellt eller kul alls. Först var vi iväg och köpte en stor Fatboy sittsäck till att ha framför kaminen i vardagsrummet. Vi valde en svart. Det blev jättebra och barnen var mycket förtjusta i den!

Kul i Fatboy

Kul i Fatboy

Efter det lämnade vi Filippa på kalas hos en kompis. Vi övriga fortsatte till möbelaffären Mio där vi tittade efter en skänk att ha i vardagsrummet istället för bokhyllan och vitrinskåpet vi har idag. Vi köpte inget, spanade mest in vad de hade.

Klockan närmade sig lunchdags och allas blodsocker var väl nere på noll. Trots detta åkte vi till Willys och storhandlade inför den kommande fullplanerade veckan (mycket som händer i veckan som kommer, planering är därför A och O). Nu är kyl och frys mer överfulla än vanligt… Mattias och Gustaf åt en hamburgare resp korv utanför Willys, annars hade de inte klarat av att handla. Själv åt jag några smakprov inne i affären så att jag stod mig tills vi kom hem. Vi hämtade Filippa och åt lite lunchrester.

Resten av dagen har varit lek och mys inne, och avslutades efter middagen med bus ute. Vi måste helt klart vara ute mera på kvällarna när vädret tillåter trots mörkret. Barnen, och vi själva, älskar att vara ute! Det var svårt att övertala Filippa att gå ut till en början, men sen ville ingen av dom gå in!

Till middag blev det färdigmarinerad grillbiff, potatisgratäng och sallad. MUMS! Nu väntar kvällsmys med cola och godis!

Kött och gratäng

Kött och gratäng

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *