High Protein Pudding från Svenskt Kosttillskott

High Protein Pudding och Omega-3 kapslar från Svenskt Kosttillskott.

High Protein Pudding och Omega-3 kapslar från Svenskt Kosttillskott.

Ni som läser bloggen vet att jag på vardagar äter sju gånger om dagen. Mellanmål och kvällsfika är lika viktigt för mig som frukost, lunch och middag. Dessa mellanmål gillar jag att variera och jag har flera gånger tipsat om både goda och nyttiga alternativ (ibland äter jag dock både goda och mindre nyttiga alternativ – balans i livet är viktigt!). Till kvällsfika äter jag ofta proteinpannkakor serverat med kvarg och bär. Smakar gott och mättar riktigt bra! Nu har jag hittat ett riktigt bra alternativ till proteinpannkakan. Jag beställde hem High Protein Pudding från Svenskt Kosttillskott. Det stillar verkligen mitt återkommande sötsug som ofta kommer på just kvällarna.

Jag beställde samtidigt hem en förpackning Arctic Omega-3. Även om jag försöker äta varierad kost känner jag att mitt Omega-3 behov ofta inte täcks upp av det jag äter och kompletterar därför med Omega-3 kapslar.

High Protein Pudding från Fairing.

High Protein Pudding från Fairing.

High Protein Pudding innehåller 77 % högvärdigt mjölkprotein och är helt fri från socker (innehåller sötningsmedel). Smakar precis som ”vanlig” onyttig chokladpudding. Jag åt det ofta som barn, den klassiska varianten där pulver också blandades direkt med vatten eller mjölk och fick stå till sig i kylen. Visserligen åt jag den då med en klick vispgrädde, men varför inte ta vispgrädde även till denna variant och servera den som dessert efter en god middag?!

Gott och nyttigt mellanmål/kvällsfika.

Gott och nyttigt mellanmål/kvällsfika.

Proteinet i High Protein Pudding kommer från helmjölksprotein som har en bred aminosyraprofil och lämpar sig utmärkt till de som vill öka sitt proteinintag. Protein medverkar till muskeluppbyggnad och den dagliga muskelåterhämtningen. Mjölkprotein har en långsam upptagningshastighet vilket gör att det mättar bra och tillför aminosyror under längre tid.

Jag tyckte mycket om denna chokladpudding och köper den gärna igen. God smak, bra konsistens och stillade sötsuget riktigt bra! Nu ska man kanske inte ge kosttillskott till barn, men även Filippa och Gustaf fick smaka och de blev riktigt förtjusta och vill gärna ha en egen portion till kvällsfika!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *