Ahlgrens Bilar Lakritskombi

Ahlgrens Bilar Lakritskombi.

Ahlgrens Bilar Lakritskombi.

För ett par veckor sedan fick jag hem några av årets sommarnyheter från Cloetta (produktprov). En av de spännande nyheterna var Ahlgrens Bilar Lakritskombi. Lakritskombi har en mjuk lakritsskumbotten med en frukttopp i tre olika smaker – cola, citron och hallon.

Eftersom jag älskar bilar hade jag höga förväntningar vid dagens provsmak. Har bara en sak att säga – köp inte. Smakade tyvärr allt annat än gott. Och jag gillar normalt sett lakrits…En stor besvikelse… Visst, mjuka och fluffiga men smaken – blä. Spara era pengar eller håll er till originalet. Det är en fullpoängare (eller vad säger du Sabina?!)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Celine skriver:

  Kan verkligen inte tänka mig hur det där skulle vara gott…

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Näe, verkligen inte gott! Gör om, gör rätt liksom! Det är som att svära i kyrkan, dvs förstöra något så fint ( i det här fallet gott) 🙂

  Min son undrar om jag får skriva så här, men ärlighet varar längst. Det tror jag till och med Cloetta/Ahlgrens bilar förstår. Jag får ju inget betalt för att recensera utan de får bara min ärliga åsikt!

 3. Fröken M skriver:

  Men gillade du dem inte ?? I lööööv them !!
  Och även den fruktiga varianten med gelé och skum, dom två varianterna är nog tamejtusan mina favoriter !!

 4. Jessica Sundberg skriver:

  Usch, nej de var suuuuperäckliga! Vad har du för smak egentligen kära vän <3 ?! Ja, fruktiga varianten är god men den här - ta bort från sortimentet! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *