Sibylla kokkorv kyckling
Igår fick jag hem massa goda korvar och till lunch idag slog vi till på en av nyheterna. En av familjens korvfavoriter, Sibylla kokkorv har nu fått en mer klimatsmart och faktiskt godare konkurrent. Konkurrent eller kompliment – ingen aning, jag pratar i alla fall om nyheten Sibylla kokkorv kyckling (produktprov).
Sibylla kokkorv kyckling är kokt och rökt och gjord på svensk fågel. Den ligger i samma lag som originalet, i samma typ av praktiska burk som inte kräver någon konservöppnare och är också en kylvara med 240 dagars hållbarhet.
Den nya korven fick tummen upp från hela familjen. Jag och Filippa tyckte jag till och med att den nya korven smakar mycket bättre än originalet.Kycklingkorven har bättre konsistens och känns mindre vattnig. Däremot har det snålats lite med kryddningen. Bara för att det är kycklingkorv behöver den inte ”barn-anpassas”. Orignalkryddningen på kycklingkorven och Sibylla skulle fått full pott!
Senaste kommentarer