Sibylla kokkorv kyckling

Favoriten Sibylla kokkorv nu med nyheten Sibylla kokkorv kyckling.

Favoriten Sibylla kokkorv nu med nyheten Sibylla kokkorv kyckling.

Igår fick jag hem massa goda korvar och till lunch idag slog vi till på en av nyheterna. En av familjens korvfavoriter, Sibylla kokkorv har nu fått en mer klimatsmart och faktiskt godare konkurrent. Konkurrent eller kompliment – ingen aning, jag pratar i alla fall om nyheten Sibylla kokkorv kyckling (produktprov).

Dags att äta lunch. De kortare korvarna är Sibyllas nya kycklingkorv.

Dags att äta lunch. De kortare korvarna är Sibyllas nya kycklingkorv.

Sibylla kokkorv kyckling är kokt och rökt och gjord på svensk fågel. Den ligger i samma lag som originalet, i samma typ av praktiska burk som inte kräver någon konservöppnare och är också en kylvara med 240 dagars hållbarhet.

Kycklingkorven smakade faktiskt godare än original.

Kycklingkorven smakade faktiskt godare än original.

Den nya korven fick tummen upp från hela familjen. Jag och Filippa tyckte jag till och med att den nya korven smakar mycket bättre än originalet.Kycklingkorven har bättre konsistens och känns mindre vattnig. Däremot har det snålats lite med kryddningen. Bara för att det är kycklingkorv behöver den inte ”barn-anpassas”. Orignalkryddningen på kycklingkorven och Sibylla skulle fått full pott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *