Hälsosamt och energigivande mellanmål på språng

För att må bra behöver man regelbundet fylla på med energi, inte minst när man tränar och rör på sig mycket. Jag vill varken själv äta eller ge mina barn massa tomma kalorier (det ska dock erkännas att det lite då och då eller ganska ofta slinker ner både godis, bullar och kakor – jag lever efter 80/20-tänket) utan det ska vara så naturligt, gott och mättande som möjligt. Har man möjlighet att laga till nåt hemma, som smoothie, varm macka, proteinpannkakor eller liknande är det perfekta exempel på mellanmål men är man på språng behövs det bra färdiga alternativ, lätta att ta med. Jag har tidigare tipsat om GoGreens sortiment Go Raw som är en serie färdiga raw food-mixers med ingredienser för att göra bollar, bars och fröknäcke. Perfekt att fixa ordning hemma och plocka fram när du behöver fylla på med energi, var du än befinner dig.

Ett riktigt lyxigt bud med smoothies, mango, jordgubbar och kokos.

Ett riktigt lyxigt bud med smoothies, mango, jordgubbar och kokos.

Sveriges första nötbaserade smoothie -Nutdrink Smoothie

Sveriges första nötbaserade smoothie -Nutdrink Smoothie

Nu har GoGreen kommit med ytterligare ett perfekt mellanmål att ta när energin tryter, tex efter träning eller kanske till frukost när man vaknat för sent för att hinna med en ordentlig frukost. Nyheten heter Nutdrink Smoothie och kommer i smakerna Cashew Strawberry and Banana samt Coconut Mango and Banana. Go Green hakar på den mjölkfria trenden och smoothies-sorterna består till av hälften nötdryck och till hälften av frukt. Hälsomatexperten Jacob Wismar står bakom recepten till både Go Raw och smoothies.

Nutdrink Smoothie finns nu i butik och kostar ca 20 kr

Nutdrink Smoothie finns nu i butik och kostar ca 20 kr

Den här nyheten ser jag mycket fram emot att testa. Jag älskar ju nötmjölk och frukt så jag har höga förväntningar! Självklart återkommer jag med smakrecension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *