Höstnyheter 2019 från Cloetta

Höstnyheter 2019 från Cloetta

Höstnyheter 2019 från Cloetta

Det är alltid en fröjd att få paket från Cloetta!

Det är alltid en fröjd att få paket från Cloetta!

(varuprov) I veckan hittade jag ett efterlängtat paket i brevlådan. Det innehöll inget mindre än Höstnyheter 2019 från Cloetta. I paketet hittade jag en nygammal Gott & Blandat, två nya smaker på Plopp mjölkchokladkakor, en ny smak på Läkerol Pastiller, ny smak på Läkerol Dents och slutligen Syrligt söta vattenmeloner som kommer i egen påse.

Läkerol Raspberry licorice

Läkerol Raspberry licorice

Den nya smaken på Läkerol heter Raspberry licorice. Pastillerna har fått den populära smakkombinationen hallon saltlakrits. Jag älskar ju Läkerol och den här smaken gjorde mig inte besviken, en riktig hit! Kvalade sig in på delad första plats tillsammans med Salty caramel.

Läkerol Dents Pink Grapefruit

Läkerol Dents Pink Grapefruit

Läkerol Dents kommer med smaken Pink Grapefruit. Syrlig smak av grapefrukt kombinerat med en hint av söt fläder. Grapefuktsmaken är tydlig men flädersmaken känner jag inte alls. Väldigt god är den i vilket fall!

Malaco Vattenmeloner

Malaco Vattenmeloner

Malaco Vattenmeloner har tagit steget från lösviktsgodis till att hamna i egen påse. Jag har aldrig ätit dom förut. Färskt och mjukt syrligt gelégodis som får tummen upp.

Gott & Blandat Salt lakrits med 30% mindre socker

Gott & Blandat Salt lakrits med 30% mindre socker

Nu kommer även Gott & Blandat Salt lakrits med 30% mindre socker. Märkte ingen skillnad i smak. Med andra ord perfekt för den lakritsälskare som behöver dra ner lite på sockret.

Plopp mjölkchokladkakor Bridge och Parrots Kanderade mandlar

Plopp mjölkchokladkakor Bridge och Parrots Kanderade mandlar

Plopp mjölkchokladkakor kommer med två nya smaker. Tantgodiset Bridge samt Parrots Kanderade mandlar. Plopp Bridge gick inte hem hos mig. Jag har aldrig gillat Bridge och den goda mjölkchokladen som omger godiset kunde inte rädda upp denna chokladkaka. Måste dock ge en eloge till mängden Bridge som man inte snålade med. Parrots Kanderade mandlar var jättegod. Jag älskar nötter i choklad. I chokladbitarna jag åt var det dock till skillnad från Bridge snålt tilltaget med mängden nötter. Får hoppas att det finns mer nötter i de bitar som är kvar.

Barnen gav allt godis tummen upp! Hade inte förväntat mig något annat, hahaha!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *