Angry Birds-familjen växer

Alla har vi hört talas om spelet Angry Birds som kan spelas på smartphones, iPads, iPods etc. Själv har jag faktiskt aldrig testat att spela det. Däremot har jag testat Angry Birds-godiset från Fazer. Godiset har blivit en försäljningssuccé och säljs i 15 länder över hela världen samt på färjor och flygplatser.

Nu i oktober utökas Angry Birds-godiset med klubbor där smakerna och formen känns igen från övrigt godis i Angry Birds-familjen. Det finns tre slags klubbor: En röd fågel med jordgubbssmak, en grön gris med päronsmak och en svart fågel med kolasmak, samtliga klubbor har ett syrligt pulver inuti. Alla färger och aromer är till 100% naturliga. I februari kommer Angry Birds-sortimentet att utökas med sockerfritt tuggummi.

Idag fick jag hem två av varje klubbsmak för att testa. Barnen jublade och kastade sig genast över dom. Filippa valde en röd och Gustaf en grön. Båda tyckte att de var jättegoda och ville såklart ha en till. Men där satte jag en gräns. Det är trots allt bara fredag, vi håller på lördagsgodistraditionen. Själv kanske jag provsmakar en klubba lite senare ikväll (när barnen sover!!!).

Klubborna får sammanfattningsvis ett gott betyg av mina barn. De kommer antagligen också att bli en försäljningssuccé som övrigt Angry Birds-godis. Både på grund av att klubborna är goda och varunamnet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *