Har du börjat frysa ännu?

I veckan fick jag se att snön kommit till norra delen av landet. De var svärmor som via FaceTime visade mig och barnen hur det såg ut utanför deras hus. Det såg oerhört fint ut och man blev riktigt sugen på vinterlekar. Nu gäller det att rusta sig för vintern som antingen är här eller är på god väg, oavsett vart i vårt avlånga land vi bor. Till Gustaf har vi köpt ny overall och nya vinterstövlar. Filippas vinterutstyrsel har vi ännu inte sett över. Troligen har hon växt så pass att hon behöver helt nytt hon också.

 

Har du fortfarande inte rustat dig med en varm, skön vinterjacka? Glöm inte att erbjudandet från Röhnisch fortfarande gäller där man får en Big Bag träningsväska och fri frakt på köpet när man handlar någon av Röhnisch jackor eller västar. Uppge bara koden 3SK i kassan när du betalar så går erbjudandet igenom.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.