Utrustad med rätt vilja och rätt utrustning

Egentligen behövs det inte mycket för att komma igång med träning och motion. Med rätt vilja och ett par sjyssta skor kommer man långt. Man kan träna med egna kroppen som vikt och motstånd, med en kompis som motstånd eller sparringpartner, man kan gå promenader, löpträna, leta upp en bra trappa eller parkbänk man kan använda sig av på olika sätt, etc etc. Listan kan göras lång. Vad gäller nödvändig utrustning är ett par ordentliga skor nästan ett måste, övrigt kan man skaffa sig under resans gång.

Sportbehå från Pierre Robert

Sportbehå från Pierre Robert

Funktionella, och helst snygga, träningskläder är mycket bra att ha. För oss kvinnor känns det helt rätt att investera i en bra sportbehå så inte våra behag studsar och är i vägen när vi rör på oss. Jag och Filippa har via Buzzador fått en varsin sportbehå/sporttopp från Pierre Robert som vi ska testa när vi ägnar oss åt olika träningsformer och sedan utvärdera.

Nu har du chansen att också få testa sportkläder från Pierre Robert till ett bra pris. Om du använder dig av kampanjkoden PIERRE30ROBERT får du 30% rabatt när du köper från Pierre Roberts sportsortiment i webshoppen. Koden är giltig till 30 april. Happy shopping!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.