BackBeat FIT 3200 och 3150

BackBeat FIT 3200 och 3150

BackBeat FIT 3200 och 3150

Den nätta bygeln över örat gör att hörluren sitter fast ordentligt.

Den nätta bygeln över örat gör att hörluren sitter fast ordentligt.

(produktprov) Sist ut i mitt test av nya hörlurar från Plantronics är BackBeat FIT 3200 och 3150. BackBeat FIT 3150 är om jag förstår det en uppdaterad version av BackBeat FIT 3100 men nu med längre batteritid. BackBeat FIT 3100 är de BackBeat Fit trådlösa in-ear hörlurar jag tycker sitter allra skönast över och ”i” örat men det var just batteritiden jag upplevde som för kort för att passa mina behov. Perfekt om det nu är åtgärdat i 3150.

För 3150, se till att välja den öronplupp som passar just ditt öra.

För 3150, se till att välja den öronplupp som passar just ditt öra.

BackBeat FIT 3200 har samma egenskaper som 3150 men utan Always Aware-funktionen. 3200 ska man använda när man vill slippa ta in ljud från omgivningen och istället fullt ut njuta av god musik/podcast/ljudbok. Självklart kan man träna under tiden om man vill det, finns inget som hindrar (förutom motivation och tid)! De har 13,5 mm-element, en ljudisolerad design och tre EQ-förinställningar – basförstärkning, balanserat läge och skärpa vilket ska ge ett riktigt bra ljud. De kommer med tre olika storlekar för öronsnäckorna och det gäller att välja ut den storlek som sitter bäst. Annars finns det risk att man tappar en hörlur.

BackBeat FIT 3150 och 3200 har bra ljud och funktionalitet. Sitter bra.

BackBeat FIT 3150 och 3200 har bra ljud och funktionalitet. Sitter bra.

Dags för ett upphopp!

Dags för ett upphopp!

Jag är ett stort fan av både 3200 och 3150. Lätta, nätta och snygga. Bra ljud och bra funktionalitet. Sitter bra. Vill bara höja ett varningens finger. För 3150, se till att välja en plupp som sitter bra i örat. Det första som hände mig när jag testade BackBeat Fit 3150 för första gången var att den vänstra hörluren åkte av. Jag skulle ut på en tidig morgonpromenad, det var helt mörkt ute. När jag drog på takten efter att ha kommit ut från uppfarten till huset åkte den ut från örat. Panik!!! Gick inte att hitta hur mycket jag än letade. Lite senare när det var ljust tog jag barnen till hjälp, utlovade hittelön och Gus hittade den i diket. Vilken tur!! Nu ser jag till att allt sitter ordentligt på plats innan jag ger mig ut på vad det än må vara.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.