Wrap it up

FFACT chicken wrap - värm, ät och njut!

FFACT chicken wrap – värm, ät och njut!

Jag har tidigare berättat om det nystartade företaget FFact som nyligen lanserat nyttiga färdigrätter anpassade efter en aktiv daglig livsstil, alla med ett naturligt högt proteininnehåll. De har hittills kommit ut med en pyttipanna (Fry-Up) som jag gav högsta betyg och tre olika sorters Wraps (Kyckling/koriander/lime, Pulled pork/kidneybönor/jalapeno samt Mexican beef/äggröra/majs). Wraps med Pulled pork fick också toppbetyg av mig. Idag stod Wrap med kyckling på min lunchmeny.

Wrap, sallad och en smörgås - toppenlunch!

Wrap, sallad och en smörgås – toppenlunch!

Jag har egentligen inte mycket mer att säga än att wrappen var fantastisk! Fina smaker, lagom kryddad, krämig och mättande. Komplettera med en matig sallad och eventuellt en smörgås om du är extra hungrig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *