Barn klarar mer än man tror

Jag är en mycket stolt mamma till två fina barn. Man pyser ibland över av stolthet åt vad de kan och vad de gör. Filippa är till exempel en hejare på att pyssla och rita och gör de mest fantastiska kreationer du kan tänka dig. Gustaf är till exempel fantastiskt duktig på att bygga lego. När han fyllde år i förra veckan fick han ett par Lego-byggsatser. Den ena byggde han ihop helt själv utan hjälp. Jag skulle helt ärligt aldrig klarat bygga den. Imponerande! Båda kan så mycket mer än vad man tror.

Mini maestrosProjektet Mini Maestros som Folksam startat är en hyllning just till barns fantastiska förmågor. De ställer sig frågan om det på bara fem veckor går att få en grupp små förskolebarn som aldrig spelat piano förut att tillsammans framföra ett klassiskt stycke på en konsertscen. Till sin hjälp har dom dirigenten och tonsättaren Jan Risberg, musikpedagoger och sina förskollärare.

Vad tror ni? Tror ni dom fixar det?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *