Skylanders lever än

Intresset för spelet Skylanders är fortfarande ganska stort här hemma. Senaste Skylanders-spelet, Skylanders Trap Team, släpptes i oktober 2014. Barnen har självklart spelat klart alla banor sedan länge, men det går fortfarande att spela och sätts på då och då.

Love Potion Pop FizzKommer det en ny gubbe ökar såklart intresset än mer. Gustaf fyllde 8 år den 24 februari och en av presenterna var en av vårens nya figurer – Skylanders Love Potion Pop Fizz. Gissa vem som genast satte sig och spelade (jepp, Gus såklart)?! Såg inte röken av honom på ett par timmar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.