Raw kokoschips

När jag var i Thailand i november köpte jag hem helt underbara kokoschips. Jag åt dom som godis, blandade ner i müslin, hade på frukostgröten, bakade med dom, etc. Tyvärr tog de slut alltför snabbt. Som tur är finns liknande produkter även att hitta i Sverige.

Kokoschips från Renée Voltaire

I min lokala Hemköp hittade jag häromdagen Raw kokoschips från Renée Voltaire. En stor påse på 400 g kostade 59 kr. Ganska dyrt med tanke på hur snabbt de går åt för mig, men helt klart värt det! De från Renée Voltaire är både ekologiska och raw.

Nu kan jag äntligen njuta av kokoschips igen! Har du testat det någon gång och har några tips på hur man bäst avnjuter dessa godingar?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Erika skriver:

    Tack för superbra tips! Har vart på jakt efter såna här chips länge. Ska ta en sväng förbi min lokala Hemköp senare idag 🙂 Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.