Bästa barnvakten?!

Alla har vi väl någon gång utnyttjat TVn/datorn/TV-spel etc till att roa barnen medan man själv har fullt upp med annat?! Ibland är det bästa barnvakten tycker jag. Barnen sköter sig själva och man får en stund då man kan fixa med sitt eget eller bara ta det lugnt. Bolibompa-sex har vi ju alla säkert hört talas om och varför inte!!!

I morgon 14 februari är det alla hjärtans dag och då är vi nog många som tar tillfället i akt och passar på att ha lite vardagsmys med en god middag och efterrätt och kanske har planer för lite vuxenmys (!!) om tillfälle ges. Tjänsten Voddler firar alla hjärtans dag genom att sänka priset på sina barnfilmer till 1 kr. Kul för hela familjen eller kanske en chans för de vuxna att skapa lite egentid. 1 kr för barnfilmer gäller bara på alla hjärtans dag. Däremot gäller att alla filmer man hyr på Voddler kan man även ladda ner. Alla nedladdade filmer har man 14 dagar på sig att se.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *