God Morgons flytande solsken

God Morgons nya ekologiska mangojuice

God Morgons nya ekologiska mangojuice

Jag älskar juice. Ett glas god, nyttig och uppfriskande juice sätter verkligen guldkant på frukosten (eller vilken måltid som helst). Självklart ska det vara äkta juice, dvs den ska bara innehålla frukt. Enbart 100% pressad frukt, bär eller grönsaker, inget tillsatt socker eller annat fuffens. Jag föredrar färskpressad juice som jag tycker smakar mycket godare än juice från koncentrat. I våras fick jag hem flera goda God Morgon-juicer från Rynkeby att testa. Alla var fräscha och goda och det finns verkligen en juice för alla smaker och tillfällen. Nu lanserar God Morgon en ny ekologisk juice som de beskriver som flytande solsken.

Skål för God Morgons flytande solsken!

Skål för God Morgons flytande solsken!

Det flytande solskenet heter God Morgon Eko Mango Mandarin Orange. Den är gjord på handplockad Alphonso-mango som växer i västra Indien och är känd för sin sötma och rika smak. Mangon är rik på vitamin A och både apelsiner och mandariner innehåller massor av vitamin C vilket gör juicen till en vitaminbomb, perfekt att ladda upp med för att slippa höstförkylningar. Smaken är samtidigt både söt, frisk och syrlig. Testpanel bestod av mig själv och tre 8-åriga killar. Barne hade svårt att placera smaken. De tyckte den helt enkelt smakade apelsin. Jag som visste att den även innehöll mango kunde ana dess goda, lite söta smak. Alla gav tummen upp för juicen och det är det viktiga i sammanhanget!

En utmärkt vitaminkälla!

En utmärkt vitaminkälla!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.