Chai-te och Chai-mjölk

Jag är en stor te-drickare. Jag älskar te! En stor kopp varmt rykande te en kall vintermorgon… mmm…. En lisa för själen! På helgmorgonen njuter jag gärna av en chai-latte. Jag har goda chai-extrakt hemma men oftast brygger jag en kopp vanligt chai-te på påse och toppar med skummad lattemjölk. Jättegott!

Igår hittadae jag en nyhet från Oatly i affären, Oatly Chai Havredryck. Den beskrivs på följande sätt: Ett glas rykande varm chai bjuder på härligt mys med ljuvliga smaker av kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Dessutom är den laddad med havrens nyttigheter, vitaminer och mineraler. Låter alltså som något för mig så givetvis fick en förpackning följa med hem.

Igår kväll till mitt kvällsfika (som i övrigt bestod av bulle, skorpor med ost och en apelsin) testade jag chai-mjölken. Den var faktiskt mycket god, dock lite för ”svag” för min smak. Jag hade gärna haft lite mer kryddigt. Men helt klart godkänd!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *