BCAA dryck från Dalblads

Att Cola light eller Cola zero är min favoritdryck har ni säkert inte missat. En annan dryck jag gillar är Nocco. Den är god, släcker törsten, ger en energikick eftersom den innehåller koffein och innehåller även BCAA vilket är bra både före och efter träning. Nu kommer även en BCAA dryck från Dalblads.

Jag har alltid gillat Dalblads produkter. De har produkter både för vardagsmotionärer som jag, men även för elitidrottare. Jag gillar deras prorteinbars SWEBAR. Den är för övrigt Sveriges mest sålda proteinbar. Perfekt som mellanmål före eller efter träning när man är på språng. Jag har också använt deras bakepro i nyttiga och goda bröd.

BCAA dryck från Dalblads

BCAA dryck från Dalblads

Det är inte bara jag som gillar BCAA dryck. Aminosyror både som pulver och färdigblandad dryck är en växande trend på den svenska marknaden för sportnutrition. Proteiner är uppbyggda av aminosyror och hjälper till att bibehålla och öka muskelmassan. Dalblads BCAA innehåller 7000 mg grenade aminosyror och även 1000 mg av aminosyran L-glutamin per flaska. Produkterna är också berikade med viktiga mineraler som är särskilt bra vid träning. Varje flaska innehåller 100% av det rekommenderade intaget för magnesium och 50% av det rekommenderade intaget för zink.

Dalblads BCAA är sockerfria och kommer i smakerna Raspberry, Mango & Orange och Crisp Pear. Jag har hittills hunnit testa Crisp Pear och den var god. Kan absolut tänka mig köpa den igen.

Nästan så att jag skulle ställa upp i Toughest bara för att kunna äta denna bar!

Nästan så att jag skulle ställa upp i Toughest bara för att kunna äta denna bar!

Appropå SWEBAR kommer denna nu i en ny smak. Mugcake. Den var farligt god! Grymt god chokladsmak, mjuk och len i konsistens. Som godis! Mums! Smaken är framtagen tillsammans med Toughest Race, som Dalblads är huvudsponsor av. Dalblads kommer att presentera det populära Mudland-hindret, därav namnet Mudcake. Hoppas att den kommer gå att köpa även för oss som inte har mod nog att ställa upp i Toughest, för den var så god!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *