Spinningtankar

Dagens träning blev 45 minuter spinning (som vanligt) följt av 10 minuter core. Ganska trött och utan direkt energi släpade jag mig iväg till gymmet på lunchen. De första 8 minuterna på spinningen var uppvärmning. När dessa var slut var jag redan ganska trött och tankarna när jag satt där på cykeln var hur ska jag orka ytterligare ca 40 minuter?!

Första blocket var på 10 minuter och det gick hur snabbt som helst. Jag hann inte ens tänka på att jag nyss känt mig trött. 2 minuters aktiv vila och sen in på sista blocket som var ca 13 minuter. Även dessa minuter flög iväg och tröttheten jag kände vid uppvärmningens slut var puts väck. Kroppen kändes pigg och så fräsch den kan kännas efter 45 minuters intensiv spinning.

När jag gick tillbaka till jobbet var jag piggare och gladare än innan jag gick till gymmet. Träning ger mig verkligen en rejäl dos endorfiner!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *