Better safe than sorry?

Äter du kosttillskott? Det gör jag. Visserligen tror jag att jag får i mig de flesta vitaminer och mineraler jag behöver via den mat jag äter eftersom jag äter allsidigt och ganska nyttigt med en hel del fisk, frukt och grönt. Men för att vara på den säkra sidan kompletterar jag med en daglig dos Omega-3, B12, järn, multivitamin Kvinna och mellan oktober till maj även D-vitamin.

Jag lyssnade på en podcast i går från Kropp & Själ om Björn Borg och när tennis blev en folksport och där berättade dom att hälften av alla kvinnor och en tredjedel av alla män i Sverige drabbas av benskörhet. Hemskt… Jag ska därför testa en nyhet från Helhetshälsa som heter D&K. Den innehåller D3- och K2-vitamin som bidrar till att bibehålla normal benstomme. Den ska absolut inte ersätta min varierade kost och någorlunda hälsosamma livsstil utan bara komplettera och förstärka. Som sagt, better safe than sorry!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *