Bus eller Karamellkungen

Skelettet och Anabelle

Skelettet och Anabelle

I går firades Halloween så det stod härliga till här hemma. Barnen klädde ut sig till skelett och Anabelle och tillsammans gick de ut i området och körde Bus eller Godis. De fick en hel del med sig hem i korgen.

Huset nedsläckt och ljus tända istället

Huset nedsläckt och ljus tända istället

En påse till oss och en till den som först säger Bus eller karamellkungen

En påse till oss och en till den som först säger Bus eller karamellkungen

En lycklig vinnare av Halloweenjakten

En lycklig vinnare av Halloweenjakten

De senaste veckorna har jag också haft en hemlighet jag enbart avslöjat för min man men som sent på lördagen även avslöjades för barnen. Halloween firar Karamellkungen varje år med en spännande godisjakt, Halloweenjakten. På trehundra olika platser runt om i Sverige hade de gömt ett Halloweenpaket, fullproppat med två kilo godis. Och vi var ett av dessa trehundra ställen. Den förste som kom utklädd och knackade på dörren och sa ”Bus eller Karamellkungen” fick hela paketet! Som hjälp hade jag fått ge ledtrådar om vårt hus och vår adress och dessa lades med jämna mellanrum ut på Karamellkungens Halloweenjakt-sida. Tillslut blev vi hittade!

Som tack för hjälpen fick vi också två kilo godis. Nomnom!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. johanna skriver:

    vad kul!! hur blev ni utvalda? Fick man skicka in intresse eller hur funkade det. Det var inget hus i vårt område i år och orkade inte ta tjejerna till närmaste för att gå runt. Förra året testade vi dock men hittade aldrig rätt hus. Det var svåra ledtrådar 😀

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Man fick ansöka! För mitt hus var ledtrådarna jättelätta, framför allt vilken gata vi bodde på. Fanns inte så många liknande inom det markerade området. Sen kom nya ledtrådar varje halvtimme och området blev mindre och mindre. Vi hade piffat upp vår entré och uppfart så mycket att jag tror ingen kunde undvika att se att det måste vara vårt hus, men då såklart måste man ha vetat vad och varför vi ansträngt oss så :-)!!!

  3. Carolina skriver:

    Vad kul, vi var också husvärdar men tyvärr hittade ingen med rätt lösenord hem till oss, lite tråkigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *