Antipasti – bästa fredagsmyset

Buzzador - Zeta Antipasti

Buzzador – Zeta Antipasti

Som jag skrev förut är jag med i Buzzador där man ska testa och recensera nya spännande produkter. Den här gången hade jag förmånen att testa Zeta antipasti. Egentligen var tanken att bjuda in vänner till en italiensk afton under vilken jag skulle guida alla i hur man äter antipasti på italienskt vis. Nu fick jag produkterna senare än beräknat, middagen med vännerna hölls helgen innan paketet kom. Istället bjöd jag in familjen till en trevlig antipasti-kväll.

Duka upp till en trevlig Antipasti-kväll

Duka upp till en trevlig Antipasti-kväll

Och vilken kväll vi hade! Från Buzzador fick jag hem Crostini, Grissini, oliver, soltorkade tomater, Creme Paprika, tapenade och Creme kronärtskockor. Jag kompletterade detta med lufttorkad korv, parmesanost och Creme de balsamico. Vi vuxna tog en ljus lager och barnen en cola. Grissini doppades i de olika krämerna som hade fantastiskt len och god smak. Oliverna var stora och saftiga med en perfekt sälta. Tapenade och krämerna lades på de spröda crostini-kexen. Tapenaden hade fantastiskt smak och var ganska grovmalen vilket gav perfekt tuggmotstånd och extra krisp. Parmesanen doppades i balsamkrämen och korven avnjöts precis som den var. Allt är gott var för sig men är underbara i sällskap!

Buzzador-uppdraget utfört!

Buzzador-uppdraget utfört!

Guuuud så gott och så lyxigt det kändes och smakade! Antipasti slår det klassiska fredagsmyset med chips och dipp med hästlängder. Det spelar i en helt egen dimension. Barnen njöt lika mycket som vi vuxna. Vi kan verkligen rekommendera Zeta Antipasti!!! Varför inte njuta av det redan ikväll?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *