Nya smaker från Go Coconuts

Nya smaker från Go Coconuts

Nya smaker från Go Coconuts

Sommar är inte bara grilltider utan även glasstider. Jag älskar glass av alla de slag. I strut eller våffla, på pinne, mellan kex, i skål, gräddglas, mjukglass, med glassås eller chokladdopp, med marshmallows eller frukt, ja variationen är oändlig. En av mina favoritglassar är den 100% växtbaserade glassen Go Coconuts. Den är gjord på kokosmjölk och sötad med agave. Go Coconuts tillverkas i Sverige och alla råvaror är ekologiska. Glassen finns i smakerna vanilj, choklad, hasselnöt och Pineapple delight. Nu kommer glädjande nog ytterligare två nya smaker från Go Coconuts.

Mocha Crunch och Magnificent Mint Chip

Mocha Crunch och Magnificent Mint Chip

De nya smakerna är Mocha Crunch och Magnificent Mint Chip. Mocha Crunch är en kaffeglass med smak av choklad, kompletterad med knapriga kakaonibs. Mint Chip är mintglass, kompletterad med bitar av intensiv mörk choklad. Precis som tidigare smaker är glassarna mycket krämiga och smakrika. Det är kraftiga, äkta smaker som skapar njutning i munnen. Blandningen mellan mjuk glass och crunch från kakaonibs och chokladbitar skapar en fantastisk helhet. Mocha och mint är lite mer vuxna smaker, men det kan absolut finnas barn som gillar glassen ändå.

Smakrik och god glass med lite vuxnare smak

Smakrik och god glass med lite vuxnare smak

Jag blev mycket förtjust i båda glassarna! Smaken är ju som baken men Mocha blev min favorit av de två om jag måste välja. Gillar man After Eight kommer man garanterat att gilla Mint Chip.

Glassen från Go Coconuts är perfekt för veganer, mjölk- och laktosintoleranta, den som äter växtbaserat eller för den som bara vill äta en god glass av hög kvalitet och med god smak.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jeanette skriver:

    Kul med nyttigare glass. Man blir sugen på att testa:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.