Cykeltur

Så är jag hemma efter en cykeltur till Bro som tog ca 1 1/2 h. Solen sken och det var skönt cykelväder. Väldigt lite trafik så det gick smidigt att cykla på landsvägen.

Dock var det en gubbe som måste vaknat på fel sida idag som tutade hårt, åkte intill mig och skrek argt att jag skulle hålla mig till cykelvägarna. Men cykelvägen tog slut 100 meter senare och man får faktiskt cykla på en landsväg där det bara är 50 km/h för bilarna. Dessutom åker jag i väggrenen och finns det cykelbana kör jag där. Gubben var väldigt arg och försökte sen visa sin makt genom att ”låtsas” köra på mig. Jaja, inget att bry sig om.

Nu ska jag jobba hemifrån resten av veckan. Det blir visserligen ändå ett par turer till Sundbyberg där jag jobbar. Dels idag då mamma och jag ska dit och luncha, dels på fredag då jag ska lämna Filippa på Bromma för flyg upp till sin farmor och farfar. Jag kan tydligen inte hålla mig från Sumpan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *