Mulen dag

Idag har för ovanlighetens skull solen inte strålat från en klarblå himmel. Vi har varit bortskämda med det hur länge kan det vara nu, cirka två veckor?! Idag har det varit mulet hela dagen och en mycket behaglig temperatur på lite drygt 20 grader. För mig som fortfarande jobbar kändes det skönt med lite svalare väder som omväxling och jag tror att även barnen tyckte det var skönt att få en solpaus. Nu på kvällen kom det till och med några regndroppar. Uppskattas av både gräsmatta och växter. Imorgon ska det bli strålande sol och ca 30 grader igen. Det ser jag fram emot!

Till middag idag blev det köttfärssås och pasta, grönsaker och bönor till det. Jättegott och trevlig variation till allt grillat vi ätit de senaste dagarna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.