Upp och nervända världen

Så var våren och sommaren här i mode- och inredningsvärlden. Hösten som precis börjat och vintern som inte ens har kommit, snacka om upp och nervända världen! Våren och sommarens kollektioner har precis blivit klara och är redo att visas upp för journalister och bloggare. Det är pressveckor på samtliga PR-byråer där de nya kollektionerna visas upp. Jag har ju ett vanligt jobb och har bloggen som ett fritidsintresse så jag hinner inte gå på så många pressvisningar och events som jag kanske skulle vilja, men några försöker jag i alla fall klämma in.

Bland annat var jag på pressvisning hos Prat PR.

På plats fanns bland annat möbel- och inredningskedjan Jysk. De visade upp sina läckra sängar och sovrumsinredning.

Pyrex presenterade sina mycket barnvänliga silikonformar med olika barnmotiv och andra smarta köksattiraljer som passar perfekt till bakning och matlagning.

Merrell presenterade nyheter inom barfotaskorsegmentet (jag älskar barfotaskor, ett par från just Merrell står högt upp på min önskelista – kanske tomten läser detta?!) samt helt underbara, lätta och framför allt snygga sandaler (hög vill-ha-faktor).

Crocs levererar som vanligt med bland annat grymma och lätta sandaler för hela familjen i läckra färger och deras underbara testvinnande gummistövlar för barn (våra barn kör Crocs rakt av – inga andra skor duger på vår, sommar och höst).

Jag älskar Sorels vinterskor men även vår- och sommarkollektionen såg ut att ha många godbitar för både barn och vuxna.

Fleur de Santé satsar på en omfattande nysatsning i Sverige och introducerar bland annat hudvårdsserien Precious Skin som innehåller stoft av ädelstenar som ska vårda hyn. Dessa är sk anti-age krämer och således perfekta för mogna kvinnor som jag!

HP hade två häftiga datorer och laserskrivare på plats som verkade kanon. Jag fick tillfälle att testa att rita en figur på en av datorerna, skriva ut bilden på skrivaren och klistra fast den med speciellt lim i en skål. Jag valde att göra en tomte – det är ju snart jul!

Vi bjöds på en god och nyttig frukost från Saltå Kvarn. Det var ett helt fantastiskt gott bröd med pålägg, yoghurt med müsli och tillbehör, juicer, te och kaffe! Vi fick även smaka Arlas nyhet Arla Wellness Protein Control – ett extra protein för frukost, mellanmål och träning. Kommer både som mjölkshake och yoghurt.

Vilken underbar start på morgonen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *