Womsaboxen Back to work

Womsaboxen Back to work

Womsaboxen Back to work

De flesta av oss har nu hunnit arbeta någon eller några veckor. Barnen är tillbaka på förskolan och skolan. De flesta aktiviteter, egna och barnens, har kommit igång. Vardag igen med andra ord. För att hålla kvar vid semesterkänslan ett tag till försöker jag rå om mig själv, maken och barnen lite extra. Till min hjälp har jag nu fått Womsaboxen Back to work. Boxen kommer från bloggportalen Womsa.se och är en låda fylld med härligheter för oss influencers som gillar att testa och recensera produkter. Den här gången fokuserar innehållet på produkter för avkoppling och känslan av att rå om sig själv eller någon man håller kär.

Womsaboxen Back to work innehåller följande:

Hårolja från Rapunzel

Hårolja från Rapunzel

Hair Oil Jojoba från Rapunzel. En hårolja med doft av vanilj och äpple och som ger håret glans, fukt och vård. Jag brukar använda hårolja när jag vill fixa till mig fram emot eftermiddagen, när håret har hängt med ett tag sedan morgonens dusch och tvätt. Doften på denna är fräsch och god. Ger skön känslan i håret efter att ha applicerat några droppar i längder och toppar. En hårolja jag absolut kan tänka mig köpa igen.

Massageborste från Hanna Kaffepanna. En handmassageborste som ger liv åt huden, stimulerar blodcirkulationen i musklerna och ökar blodgenomströmningen i de ytliga kärlen vilket ska vara effektivt mot celluliter. Borsten är snygg att se på och ger en skön massage. Mjuk men effektiv tycker jag. Det enda jag saknar är ett handtag på borsten för bättre grepp i handen.

Te från Kung Markatta

Te från Kung Markatta

Clipper Organic white tea with raspberry från Kung Markatta. Bär Fairtrademärket, teet är förpackat i oblekta tepåsar, det är rent och naturligt och helt utan konstgjorda ingredienser. En tesmak som passar mig perfekt. Jag älskar den söta goda hallonsmaken. Passar tex perfekt att dricka till en god dessert. Eller när som helst för den delen för oss som gillar lite sötare tesorter. Jag saknar tråd att dra upp påsen med ur koppen/glaset. Det är sällan jag använder sked till mitt te i vanliga fall men nu behövs det för att fiska upp påsen.

Belvita Breakfast

Belvita Breakfast

Belvita Breakfast för de som ibland har svårt att hinna med frukosten. Inget problem för mig, jag tycker det är dagens viktigaste mål och tar mig alltid tid att äta en god frukost! Men det gäller inte för alla. 33% av svenskarna hoppar över frukost eller äter något på språng. Min son Gustaf är ett exempel. Han är ofta inte hungrig på morgonen, tar gärna ett glas mjölk eller oboy och inget mer. Han blir hungrig framåt lunch och då är han ofta hungrig som en varg.

En lämplig frukost består av en mejeriprodukt, en frukt och spannmålsbaserade produkter med kolhydrater av god kvalitet som innehåller mycket fibrer och fullkorn. För att ge sådana som Gus en bra start på dagen finns just Belvita frukostkex. De uppfyller enligt tester kraven för den spannmålsbaserade delen av frukosten. Jag fick smaka Belvita Golden Oats. Riktigt goda och krispiga! Men som frukost? Tyvärr inte. Till fikat, ja. Kolla in innehållsförteckningen – 22 g socker per 100 g. Som de värsta sockerflingorna med andra ord. Godis till frukost, nej tack!

Nya smaken på Loka Crush, Apelsin. God smak och nyttigare och därmed bättre alternativ till den sötade Fanta Apelsin som barnen gillar. Nu är jag en Cola Light-junkie men om barnen nu vill ha läsk och vill ha just Fanta köper jag hellre Loka Crush.

Uppmuntran till dokumentation på fest.

Uppmuntran till dokumentation på fest.

Sugrör från Linas Glädjeyra.

Sugrör från Linas Glädjeyra.

Sist ut sugrör och dekorationer från Linas Glädjeyra. Dekorationerna är perfekt som uppmuntran till gästerna att dokumentera vid en bröllopsfest eller ett dop. Sugrören är gjorda av papp. Det har jag aldrig gillat. Det smakar papper när man dricker med dom och de trasar ihop på nolltid. Inget för mig!

En låda med både bra att ha- och kan vara utan-produkter med andra ord. Tack Womsa.se för boxen. Ser fram emot nästa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *