Dagens cykling till jobbet

Idag tog jag faktiskt cykeln till jobbet (13 km enkel resa). Lite konstigt kan tyckas då jag ska vila inför Tjejvättern på lördag. Jag tyckte dock det skulle vara bra att känna på cykeln en sista gång inför loppet. Jag har trots allt bara cyklat på den 6 eller 7 gånger.

Dagens uppdrag var att ta mig till jobbet (och sen likadant hem) utan att känna något alls i benen. Det gick jättebra. En lugn, skön cykeltur blev det. Behövde inte ens duscha egentligen (fast jag älskar långa, varma duschar så det blev en skön belöning).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *