BackBeat Go från Plantronics

BackBeat Go från Plantronics

BackBeat Go från Plantronics

Idag är bra mobilhörlurar ett måste för många. Helst ska de fungera lika bra till vardags som till träning. För ett tag sedan införskaffade jag mig sportluren BackBeat Go från Plantronics. BackBeat Go är sladdfria in ear-lurar. Nu har jag prövat detta headset ett par veckor och tänkte lista mina plus och minus.

Sladdfria in ear-lurar.

Sladdfria in ear-lurar.

Plus

+ Smidigt med trådlöst headset. Sladdfria hörlurar ger en enorm frihet. Skönt att slippa trassel och stök med sladd.
+ Extremt lätta hörlurar som knappt märks av vid användning.
+ Det portabla laddningsfodralet är helt outstanding! Laddning och förvaring i ett. Att enkelt kunna se batterisstatusen är toppen. En powerbank deluxe!!!
+ Svett- och fukttåliga är ett måste med tanke på det regniga och fuktiga vädret i Sverige och om de även ska användas till träning. Toppen!
+ Helt okej ljud för en amatör som jag.

Minus

– De sitter inte alls bra i mina öron. Detta trots försök att justera vingarna och med olika storlekar på silikonpropparna. De åker ut hela tiden… Väldigt irriterande.

Som ni ser är det många fler plus än minus, men passform är A och O. Sitter de inte fast utan åker ut hela tiden går de inte att använda. Tyvärr… Jag kan därför inte ge något sammanfattande betyg. De fungerar helt enkelt inte för mig. Kanske passar BackBeat Go 3 dig? Jag kommer att återgå till min favorit BackBeat Fit men använda BackBeat Gos portabla laddningsfodral för laddning och förvaring. Det bästa av två världar helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.