Dags för Loppipåsen – Förskola

Minns du Dagispåsen som Loppi delade ut förra året? Dagispåsen har nu bytt namn till Loppipåsen – Förskola. Loppipåsen – Förskola är en lagom stor, slitstark påse. Perfekt att frakta extrakläder, gummistövlar, teckningar, ”kisspåsar” och annat smått och gott som ska fram eller tillbaka mellan hem och förskola. Funkar självklart lika bra till stranden, på picknicken eller vid alla tillfällen egentligen där en stor och bra påse behövs till att bära saker i. I helgen som kommer nu (25 och 26 augusti) delas denna påse ut på ett antal Barnens hus runt om i landet. Påsen är då packad med trevligheter som bland annat värdekupong 50% på valfri vara på Barnens hus, Body Butter 50 ml samt rabattkupong 20% på valfri produkt hos The Body Shop, 20 kr presentkort på Adlibris.com, pysselbok, gratis kryssning med Silja Galaxy, mm. Vill du också ha en Loppipåse? Då behöver du bara anmäla dig hos Loppipåsen, välja utlämningsställe samt fylla i några kompletterande uppgifter. Hur enkelt som helst!

Har du valt Barkarby som utlämningsställe? I så fall kanske vi ses där. Jag ska nämligen hjälpa till en stund med att dela ut påsen. Kom gärna fram och säg hej!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *