En försenad påskhare

Jag skrev tidigare att det är trist att man som vuxen med egna barn inte längre får påskägg från nära och kära. Varken påskägg med godis eller påskägg med någon present/sak. Självklart unnar jag barnen sina påskägg, men hallå – jag vill också ha!!!

Det kan ha varit så att påskharen faktiskt inte hittade mig i påsk. Jag har trots allt spenderat hela påskveckan i New York. Men tillslut har han (hen???!!!) faktiskt hittat fram till mig. Något försenad men jag är inte den som klagar. Jag fick ett telefonsamtal från Hemköp som ligger vid mitt jobb. Jag hade vunnit en påskkorg fylld med godis från Fazer. Jag vann den genom att i en låda i butiken lägga en lapp med mina kontaktuppgifter på och tips på vad som gör min påsk gladare (skratt, leenden, kramar, pussar och kärlek) och jag vann!!! I korgen hittade jag en ask wienernougat, en ask gröna marmeladkulor, en mjölkchokladkaka, två påsar Kinapuffar och två påsar Dumle. Tjohooo!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Annelie skriver:

    Grattis!!!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.