Designa ditt kök

Idag drar en fantastisk tävling igång på Electrolux hemsida. Designa ditt eget drömkök och du har chansen att vinna produkter från serien Husqvarna Premium 1689 till ett värde av hela 25 000 SEK.

Designa ett kök med intuitiva och moderna produkter eller låt dig inspireras av de andra genom att bläddra igenom bidragen och rösta på det bidrag du tycker förtjänar en valfri produkt. Gå in här för att delta!!! Tävlingen pågår från idag till och med 24:00 3/6 2011.

Varje vecka kommer de fyra bidrag som har fått flest röster lyftas ur tävlingen och gå vidare till final. Samtliga 16 bidrag som kommer till final kommer att få en Powermix Silent från Electrolux. Den slutliga vinnaren i tävlingen kommer få välja en valfri vitvara från Husqvarna Premium 1689 till ett värde av 25 000 kr. Jag kommer att vara en av jurymedlemmarna tillsammans med 11 andra mat- och designinriktade bloggare.

Tveka inte, gå in och designa ditt drömkök och stort LYCKA TILL!!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *